Turvallisuuskurssit

Kuva pelastautumisharjoituksesta. Meloja kääntää veteen pudonneen toverinsa kajakkia.

Toveripelastus, yksinpelastautuminen

Aika:  18.6. ja 1.8. klo 18-20

Paikka: Vaja

Vetäjä: Tero Immonen

Perehdymme kaatuneena takaisin kajakkiin nousuun toverin avustamana ja haastavampaan yksinpelastautumiseen. Opettelemme taitoja tiukoissa käännöksissä eli miten pääsee nopeasti kurvaamaan kaverin luokse. Jokainen halukas saa pelastaa ja pelastautua. Kastut varmasti, joten ota mukaan joustavat melontavaatteet ja lämpimät vaihtovaatteet sekä lämmintä juomaa.

Ilmoittautuminen: jäsenkoulutuksiin 


Kuva rantautuneista retkimelojista

Oletko kiinnostunut ohjaajakoulutuksesta?

Melonnan peruskurssien päävetäjällä ja retkenvetäjällä olisi hyvä olla vähintään melontaohjaajan pätevyys. Myös vastaavat taidot riittävät, mutta parhaiten vaatimustaso selviää koulutuksessa. Pätevyyden vaatimuksena  ovat

Melaveikot laatii koulutussuunnitelman kurssien ja melontatapahtumista vastuuta ottaville jäsenilleen. Tuen saamisen vastineeksi sovitaan koulutustuen määrään suhteutettu vapaaehtoistyöpanos perehdyttämismelontoja, melontatapahtumien, melontakurssien ja melontaretkien vetovastuita soveltuvissa rooleissa. 

Melonnan ohjaajakoulutusta järjestävät: 

Suomen melonta- ja soutuliitto ry 

Suomen Melontakouluttajat 

NIL Finland 

Koulutusten hinnat vaihtelevat todella paljon. Jos olet kiinnostunut pätevöitymään melontatehtävissä, ota yhteyttä seuran koulutusmestariin.