Koulutusta

Melonnan peruskurssi antaa uudelle harrastajalle melontataidolliset valmiudet liittyä Melaveikot ry:n jäseneksi. Riittävät melontataidot erilaisiin olosuhteisiin opitaan melontakokemuksen ja lisäkoulutuksen avulla. Tavoitteenamme on jäsenten melontataitojen kohentaminen ja jatkuvaan melontaan innostaminen. Melontataitojen kehittyessä lisääntyy uskallus ja usko omiin taitoihin. Taidon ja tiedon lisääntyessä harrastaminen on entistä turvallisempaa ja hauskempaa.

Koulutusta järjestetään niin, että kaikki saavat jotakin. Niinpä kursseja järjestetään niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Melaveikkojen jäsenten kouluttautumista kurssien ohjaajiksi ja retkien vetäjiksi tuetaan henkilökohtaisella koulutussuunnitelmalla. Melontaseuramme tarvitsee uusia ihmisiä näihin tehtäviin.

Koulutusryhmän toimintaan voi osallistua kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Toimiakseen mahdollisimman hyvin, tarvitsee ryhmä erilaisia ihmisiä ja melojia osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Jos tahdot mukaan mukaan Melaveikkojen koulutustoimintaan, vetäjäksi tai apuvetäjäksi tuleville kursseille niin ota yhteyttä palautelomakkeella ja valitse "Koulutus". Tervetuloa mukaan niin koulutustapahtumiin kuin niitä järjestämäänkin!