Melonnan peruskurssit 2019

1. Melonnan peruskurssi 24.-25.5.

2. Melonnan peruskurssi 10.-11.6., 13.6.

3. Melonnan peruskurssi 20.-21.7.

Paikka: Vaja Ourit, Hietaniemen uimarannan eteläpäässä

Vetäjät: Hannu Tyyskä, Jukka Vanne ja Janne Korkkinen

Hinta: 90 €

Melonnan peruskurssilla saat tiedot ja taidot, joiden avulla aloitteleva meloja pystyy itsenäisesti jatkamaan melontaa. Saat kurssille tullessasi käyttöösi tarvittavat varusteet: melan, kajakin, aukkopeitteen ja kelluntaliivit.

Tarvitset päälle ulkoliikuntaan sopivat mukavat ja joustavat vaatteet, ehkä tuulenpitävän takin/anorakin. Aurinkolasit ja -hattu ovat myös hyvä olla mukana. Silmä- ja aurinkolasien käyttäjä - ota mukaan narua tai kiinnike laseillesi. Osa pitää kajakissa mieluusti villasukkia tai avantotossuja.

Ota mukaan myös vaihtovaatteet vesitiiviisti pakattuna (alusvaatteet, sukat, pusero, housut, villapaita tms). Melonta on mainio laji myös sateella, sadetakki on toki silloin kiva olla. Juomapullo on hyvä olla mukana. Tuo myös eväitä.

Noudatamme Suomen melonta- ja soutuliiton Melonnan peruskurssin sisältösuositusta ja saat kurssista myös todistuksen. Melonta sopii lähes kaikille uimataitoisille aikuisille. Koska kursseillamme käytetään kelluntaliivejä, voimme ottaa vain uimataitoisia osallistujia. Mahdollisia esteitä voivat aiheuttaa sairaudet/tilat, jotka vaikuttavat tasapainoon ja tajuntaan, sekä raajojen ja alaselän vakavammat vaivat.

Kurssin suorittaneilla on mahdollisuus liittyä melaveikkoihin peruskurssin jälkeen ilman erillistä liittymismaksua.

Ilmoittautuminen lomakkeella. Kurssipaikka varmistetaan maksamalla kurssimaksu. Esteen sattuessa kurssimaksu voidaan palauttaa, jos peruutuksesi tulee viikkoa ennen kurssin alkua.