Jäsenyys

Melaveikot ja -veikottaret
Melaveikot on aktiivinen ja vireä seura. Jotta myös pysyisimme sellaisena, tarvitsemme koko ajan innokkaita jäseniä aktiivisesti mukaan toimintaan. Sinun ei todellakaan tarvitse olla kaikenkokenut melojaguru tai yhdistysjyrä, halu toimia riittää. Leppoisan ja mukavan puuhastelun vastineeksi saat monia kivoja melontakavereita ja entistäkin paremmin toimivan seuran. Jos tunnistit itsesi, niin ota yhteyttä seuramme puheenjohtajaan. Tule myös mukaan seuran retkille ja kursseille sekä kevät- ja syyskokouksiin!

Jäseneksi hakeminen
Melaveikkojen määrä on vakiintunut hieman alle 250:ksi. Tämän rajan asettaa vajamme koko ja siksi emme harrasta erityisen aktiivista jäsenhankintaa. Samalla kun jäsenistön vaihtuvuus on melko pientä, helpoin tapa liityä seuraan on osallistua järjestämillemme alkeiskursseille.

Mikäli joku, joka ei ole osallistunut melontakurssille, haluaa liittyä jäseneksi, on annettava todistus harrastuneisuudesta melonnan parissa ja käytävä koemelonnalla jonkun hallituksen jäsenen/MeVen luottojäsenen kanssa. 

Jäsenhakemuskaavakkeen löydät tästä
Kun jäsenyys on hyväksytty, saat maksutiedot. Kun maksut on suoritettu, voi vajan avaimen hakea vajapäivystyksesta (kts. Vajapäivystys) maksukuittia/kopiota vastaan. Jos maksat avainpantin rahana, tuo tasaraha.

Huomaa, että jäsenyyttä ei automaattisesti hyväksytä, ja myöskin, että jäsenmäärän katto saattaa tulla vastaan, jolloin jäsensulku astuu voimaan.

Jäsentä velvoittavat seuran säännöt. Jäsenmaksu ja kanoottipaikat sekä kaapit tulee olla maksettuina eräpäivään mennessä. Maksujen laiminlyönti ei ole eroilmoitus, vaan eroaminen tapahtuu kirjallisella ilmoituksella hallitukselle. 

Jäsenten Perehdytys-kansio sähköisessä muodossa 
(päivitetty 5/2018)

Uusia jäseniä?

Maksut 2018

 

 

- Alle 18-vuotiailta liittymis- ja melontamaksut puolet listahinnoista
- Jäsen - ym. maksuja voi maksaa tälle seuran tilille:
   Melaveikot ry  FI65 8000 1600 2487 52


Palvelu


Hinta


Muuta

   

Liittymismaksu

25,-

 

Jäsenmaksu

37,-

 

Avainpantti

45,-

 

Pieni kaappi

5,-

 

Iso kaappi

7,-

 

Kajakkipaikka

30,-

Kajakki- ja kaappipaikkoja on hyvin rajoitetusti

 

 

 

Kaluston käyttömaksut

 

 

Koko kausi

50,-

Rajaton melontaoikeus lähivesillä kalenteri-vuoden aikana

Melonnan kertamaksu jäsenelle (kajakki / SUP)

3,-
 

 

Melonnan kertamaksu
ei-jäsenelle

6,-
 

Jäsen saa ottaa päiväretkelle vieraakseen vain yhden Melaveikkoihin kuulumattoman henkilön.

Yöretki/aukko (kajakki)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysyttävä aina lupa.

Seuran jäsen voi ottaa mukaansa vain yhden ei-jäsenen Vajan laiturilta lähivesille kohdistuvalle retkelle, joka voi kestää korkeintaan kaksi yötä. Ei jäsenelle hinta on 16 euroa yö/aukko

ei-jäsenille ei lainata kajakkeja muualle kuin Vajan laiturilta lähivesille kohdistuville retkille (tällöinkin siis vain seuran jäsenen kanssa)

Jäsenelle max vuokra-aika on viikko.

 

 

 

 

 

Seuran rekisteriselosteet