Seura

 

 

 

 

 

MeVe:n vaja Ourit saarella

Melaveikot ry on Helsinkiläinen retkimelontaseura, joka edistää melontaharrastusta järjestämällä retkiä, melontakoulutusta, osallistumalla alan eri tapahtumiin ja tekemällä yhteistyötä muiden melontaseurojen kanssa.

Melontakulttuurin edistämiseen seurallamme onkin pitkät perinteet sillä seuramme on Suomen vanhimpia: Suomen Sosialiministeriö hyväksyi Suomen Soutajat ry:n yhdistysrekisteriin 28.2.1934, mistä seura muutti nimensä Melaveikot ry:ksi keväällä 1938.

Melaveikot ry on Suomen melonta- ja soutuliiton jäsen. Tietoa liitosta ja sen eduista löytyy osoitteesta: www.melontajasoutuliitto.fi

Melaveikot järjestävät vuosittain muutaman virallisen seuran melontaretken sekä runsaasti enemmän tai vähemmän spontaaneja retkiä. Retket suuntatuvat pääosin merelle, mutta vuosittain kokat kääntyvät myös sisämaan makeille vesille. Leppoisista retkistämme on kuvauksia retket- ja Ourilainen -osioissa.

Perinteikäs ja sympaattinen melontavajamme sijaitsee Ourit-saaren Ourit-luodolla Hietaniemen kainalossa. Kartan sinne löydät tästä.