Vuoden 2011 kussit

Melonnan alkeiskurssi 27.-28.5.2011

Kurssin hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus liittyä seuran jäseniksi.

Kurssi järjestetään Melaveikkojen vajalla Ouritsaaressa ja sen lähivesillä. Perjantaina 27.5. klo 17–21 ja lauantaina 28.5. klo 9–16. Ohjelma noudattelee Kanoottiliiton sisältösuositusta ja tavoitteena on tarjota uusille melojille tiedot ja taidot, joiden avulla harrastuksen voi aloittaa turvallisesti.

Jos seuran jäsenillä on ystäviä, jotka tahtovat aloittaa melonnan, on tämä kurssi heille ensisijainen tapa liittyä seuraan. Kurssi maksaa 80 euroa, sisältäen melontavälineet kurssin ajaksi. Kurssille otetaan korkeintaan 12 osallistujaa. Kurssin kouluttajana toimii melontaohjaaja Hannu Tyyskä ja Jukka Vanne.

Perjantaina 27.5. käydään läpi melontatekniikan perusteet, kajakin ohjailu melalla ja lantiolla, sekä sivuttain siirtyminen ja tuennat. Lopuksi harjoitellaan pelastautumista. Kastuminen pelastautumisharjoituksessa on varmaa ja siksi vaihtovaatteet on syytä ottaa mukaan. Kohtuullinen uimataito on edellytyksenä kurssille osallistumiseen.

Lauantaina 28.5. 9–16 tehdään leppoisa päiväretki johonkin ulkoilusaareen ja opetellaan melonnan perusteita suojaisilla vesillä. Mukaan kajakkiin on otettava kuivat vaihtovaatteet, eväät sekä lämmintä juotavaa.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: hannu.tyyska@gmail.com tai 050 544 6623

  

Eteenpäinmelonnan tekniikkakurssi 8.6.2011

Melontavalmentaja Risto Lehtinen opettaa tehokasta melontatekniikkaa

Melontavalmentaja Risto Lehtinen opettaa tehokasta melontatekniikkaa Vajan lähivesillä (Taivallahdenranta) keskiviikkona 8.6. klo 17 – 20. Näin tasokasta opetusta on harvoin tarjolla, joten tälle kurssille kannattaa kenen tahansa tulla. Kurssille otetaan 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: jugi63@gmail.com