Vuoden 2013 kurssit

Kursseja (pelastautumisharjoitusta, eteenpäinmelonnan tekniikkaa) saattaa tulla lisää kevään mittaan, joten ole kuulolla ja käy katsomassa täältä aina välillä.

 

Huom! Aina ilmoittautuessa, muista liittää koko nimi, puhelinumero ja sähköpostiosoite!
Ilman näitä kaikkia tietoja vai tulla info kömmähdyksiä...

 

Melonnan alkeiskurssi 3.-4.7.

Kurssin hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus liittyä seuran jäseniksi.

Kurssi järjestetään Melaveikkojen vajalla Ouritsaaressa ja sen lähivesillä. Keskiviikkona 3.7. klo 17–21 ja torstaina 4.7. klo n.9-17. Ohjelma noudattelee Kanoottiliiton sisältösuositusta ja tavoitteena on tarjota uusille melojille tiedot ja taidot, joiden avulla harrastuksen voi aloittaa turvallisesti.

Jos seuran jäsenillä on ystäviä, jotka tahtovat aloittaa melonnan, on tämä kurssi heille ensisijainen tapa liittyä seuraan. Kurssi maksaa 80 euroa, sisältäen melontavälineet kurssin ajaksi. Kurssille otetaan korkeintaan 12 osallistujaa. Kurssin kouluttajana toimii melontaohjaaja Hannu Tyyskä ja Jukka Vanne.

Keskiviikkona 3.7. käydään läpi melontatekniikan perusteet, kajakin ohjailu melalla ja lantiolla, sekä sivuttain siirtyminen ja tuennat. Lopuksi harjoitellaan pelastautumista. Kastuminen pelastautumisharjoituksessa on varmaa ja siksi vaihtovaatteet on syytä ottaa mukaan. Kohtuullinen uimataito on edellytyksenä kurssille osallistumiseen.

Torstaina 4.7. tehdään leppoisa päiväretki johonkin ulkoilusaareen ja opetellaan melonnan perusteita suojaisilla vesillä. Mukaan kajakkiin on otettava kuivat vaihtovaatteet, eväät sekä lämmintä juotavaa.

Ilmoittautuminen: hannu.tyyska@gmail.com tai 050 544 6623

 


 

Eteenpäimelonnan tekniikkakurssi  19.6.

Melontavalmentaja/olympiatuomari Risto Lehtinen opettaa tehokasta melontatekniikkaa

Olympiamelontavalmentaja Risto Lehtinen opettaa suoriutumaan melonnasta oikeaoppisesti, ergonomisesti ja tehokkaasti. Näin tasokasta opetusta on harvoin tarjolla.

Opetus tapahtuu Vajan lähivesillä, keskiviikkona 19.6. Lähtö vajalta klo 17.30, kestänee n. klo 21.

Jokaisen melojan 'must' kurssi - kannattaa ehdottomasti käydä.  Kurssille otetaan 14 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: jugi63@gmail.com